Software (mobile)

Airbnb – Air-bed and breakfast

Želite da putujete, da sami odaberete smeštaj, da sami planirate vremenski period boravka. Airbnb platforma može biti idealan izbor.

Airbnb je kompanije sa sedištem u San Francisku. Predstavlja online platformu kojoj se pristupa putem računara ili mobilnih telefona, a nudi smeštaj, prvenstveno za odmor, odnosno za turističko iskustvo. Airbnb ne poseduje nekretnine, već je posrednik i za to uzima procenat od svakog bookiranja.

Otvorene kanceliraje su širom sveta i to u sledećim gradovima:
Amsterdam, Barselona, Berlin, Peking, Kopenhagen, Dublin, London, Miami, Milan, Montreal, New Delhi, Paris, Portland, San Francisco, Sso Paulo, Seattle, Seoul, Singapor, Sydney, Tokyo, Manila, Toronto.

Da bi ste koristili Airbnb potrebno je da budete registrovani korisnik. Neophodna je validna email adresa, broj telefona, lični dokument (vozačka dozvola, lična karta, pasoš) kao i slika vlasnika naloga (selfi).

Pretraga mesta za odmor je kranje jednostavna. Unosite grad, datum boravka i broj gostiju.
Izlazi lista apartmana/stanova gde se može videti ko je domaćin, lokacija, slike prostora, sadržaji apartmana (parking, WiFi, itd…), cena. Kao najbitnija stavka su komentari prethodnih gostiju. Ovde se možete informisati o prethodnim iskustvima i na osnovu njih doneti odluku o smeštaju.

Plaćanje je moguće izvršiti na više načina, putem kartica, PayPala itd… Po izvršenoj uplati na email vam stiže potvrda o uplati (račun).

Vrlo lako je moguće postati i domaćin. Sam domaćin odrežuju cenu smeštaja uz preporuku Airbnb-a.

Airbnb predstavlja jednu od najmasovnijih online platformi ovog tima.
Procena je da je 2017. godine Airbnb imao oko 100 milion rezervisanih noćenja, da je ima preko 650.000 domaćina.

Prikaži više

Slične vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button