Periferije

ASUS ROG THETA 7.1

Asus ROG Theta 7.1 predstavljaju sam vrh Asusove ponude, kada su gaming slušalice u pitanju.

Dizajn
Dizajn

Dizajn prepoznatljiv ROG. Sale leve i desne strane je osvetljen RGB-om ROG logo. Slušalice su nešto veće i teže u odnosu na ono što smo navikli od Asusa. Težina je čak 650g, a tome doprinose čak 4 drivera koji su ugrađeni.

Rog
Rog

ASUS Essence driveri sa virtuelnim sub-vuferom su zaduženi za pravi 7.1 zvuk. Ugrađeni su nedoyum driveri dimenzija: Prednji 40 mm, Centralni : 30 mm, Sa strane : 30 mm, Zadnji : 30 mm.

Umesto pet manjih drajvera koji smanjuju bas, inovativni dizajn ROG Theta 7.1 sadrži četiri veća diskretna Essence drajvera u svakoj skoljci za uši koji pružaju pun spektar, 7.1-kanalni surround zvuk sa neverovatnom vernošću i moćnim virtuelnim basom. Sa zvukovima u igri tačno postavljenim u 3D prostoru, čućete izvor i poziciju svakog pucnja i koraka.

Gaming i RGB
Gaming i RGB

Povezivanje je putem USB-a, USB-C konektora, a podržane su sve popularne platforme PC, MAC, PS4, Nintendo Switch, mobilni telefoni.

Mikrofon je ” Uni-direkcioni”, i iako ima puno ugrađenih naprednih tehnologija kao što je AI za otklanjanje raznih predefinisanih šumova, možemo da kažemo da je ovo najslabija tačka ovih slušalica.

Mikrofon
Mikrofon

Uz slušalice dolaze i dva tipa jastučića, kombinacija tekstila i veštačke kože, kao, dok je drugi obložen samo veštačkom kožom.

Zvuk je vrhunski i tu nema primedbi. Iako su slušalice deklarisane kao gaming, pravo je uživanje bilo tokom gledanje filmova. Mana je nešto lošijeg kvaliteta mikrofon i veličina slušalica, koja neće odgovarati svima.

Prikaži više

Slične vesti

Back to top button