Vesti

Da li ste znali da postoje Anti-Jetlag avioni?

Poznato je da duga putovanja mogu da upropaste prvih par dana odmora. Ako ste spremni da platite skuplju kartu, ovo može da postane prošlost. Avion je A350-900 ULR (Ultra Long Range) i opremljen je raznim trikovima koji mogu da naše telo i mozak prevare da putovanje traje skoro 24h. Linija je Singapur – New York i Singapur San Francisco, a u najavi su i letovi od Londona do Sidneja.

U čemu je trik?

Kao prvo postoji samo Economy Plus i Biznis klasa. Trvi povezana sedišta ne postoje. Ovako svaki putnik ima dovoljno prostora da se oseća prijatno tokom leta.
Protivtežuči pritisak kabine smanjuje efektivnu visinu sa 8000 na 6000 stopa, što znači više kiseonika. Više kiseonika direktno utiče na raspoloženje putnika.
Svaka dva minuta u kabini se izvrši zamena vazduha, dok je temeperatura konstantna, što znači da se gubi utisak da moramo odmah na tuširanje čim izađemo iz aviona.

Sedišta su tako dizajnirana da je moguć kvalitetan san, a takođe unutrašnjost tj. kabina je za 4 decibela tiša od ostalih komercijalnih letova.
Obrosci su specijalno pripremljeni u partnerstvu sa Canyon Ranshom, wellnesom kućom sa tradicijom od 40g. Obroci služe se u vremenima koja odgovaraju vremenima kranje destinacije.

Prikaži više

Slične vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button