Vesti

Fideliti Investments ulazi u kripto

Gigant finansijskih usluga Fideliti Investments uskoro će objaviti uslugu trgovanja kripto valutom (narednih nekoliko sedmica).Imali su 2,46 triliona dolara pod upravljanjem 2018, i ostvarili prihod preko $18 milijardi u 2017. To su vrlo dobre vesti za kripto industriju na duže staze. Vidimo da sve velike banke i tehnološke kompanije širom sveta rade na svojim kripto projektima, jasno je da je ovaj sektor budućnost bankarstva i budućnost finansijskog sektora.

Ako posmatramo brojeve, lako je videti da Fideliti Investments ima imovinu koja se nalazi u upravljanju i koja je preko 100x veća od ukupne kapitalizacije kripto valute. Za neiskusne investitore ovo bi mogao biti znak da požurite i kupite Bitcoin pre nego što dođu velike institucije.

Ali prvo moramo pogledati grafikon.

Kao što vidimo, Maj će biti četvrti mesec za redom u zelenoj boji i mi smo zakasnili za korekciju cena. Ova vrsta hypa izgleda kao da se ponavlja kroz istoriju.
Krajem 2017. svi su mislili da će btc futures lansirati Bitcoin preko 100k, ali ono što se dogodilo godinu i po nakon toga je da smo daleko od vrhunske cene od 20k koja je bila u trenutku lansiranja budućnosti. Drugi poznati primer je BAKKT koji je očekivan da će biti predstavljen krajem 2018. godine, a nakon kašnjenja imali smo korekciju od 50%. Može se reći da će se uskoro dostići 10k za btc, ali da trenutna cena nije dobra ako se gleda u dugom roku, treba biti oprezan sa ulaganjem nakon tako velikog tržišnog skoka, jer ćemo videti mnogo bolju cenu uskoro.

Prikaži više

Slične vesti

Back to top button