Periferije

Jetion JT-DMS068 – Miš od 300din

Sa cenom od 300din - mane se zaboravljaju

Nezahtevni korisnici će se zadovoljiti nekim od jeftinijih modela miševa. Vođeni ovim, odlučili smo da testiramo Jetion JT-DMS068, miš, koji spada u top 5 najjeftinijih trenutno na domaćem tržištu.

JT-DMS068 je standardnih dimenzija, povezuje se putem USB porta, rezulucija je 1000 dpi, a dizajniran je za levoruke korisnike (zvanično se vodi kao simetričan, ali ipak ima malih odstupanja). Levi i desni klik su nešto bučniji, dok je srednji klik možda i najlošija tačka. Jako se teško pritiska, a osećaj je kao da će svakog momenta prestati sa radom. Plastika je očekivano slabijeg kvaliteta, a tako je dizajniran da sa prednje strane dolazi do probijanja crvene svetlosti, tako da ako se nalazite blizu zida, imaćete pravi mali light show.

Foto: BTech Jetion


Pozitivna stvar je što neočekivano dobro leži u ruci, dizaniran je da bude udoban pri radu, a za optiku se može reći da je pristojna.
Zvuči neverovatno ali garancija za ovaj model je 36 meseci.

Glavno pitanje je da li bismo preporučili ovaj model? Odgovor je da, ako imate ograničeni budžet. Udobar je pri radu, garancija je 36 meseci, a sa cenom od samo 300din, mane se zaboravljaju.

Pozitivno:

  • Cena
  • Ležanje u ruci
  • 36 meseci garancija

Negativno:

  • Osećaj tokom koriščenja srednjeg klika
  • Probijanje svetlosti (optike)
Prikaži više

Slične vesti

Back to top button