KonzolePeriferije

Redragon Harrow – Budžet gamepad

Na testu se našao još jedan cenovno pristupačan gamepad. Reč je o Redragon Harrow bežičnom uređaju.
Kutija je dobro dizajnirana i nosi osnovne specifikacije. Uz sam gamepad dobijate i mikro-usb kabal za punjenje, disk sa drajverima, upustvo za korišćenje kao i resiver pomoću kojeg je ovaj gamepad bežičan.
Oblik ovoga gamepad nije kao što smo navikli. Kada ga uzmete u ruke, osećaj je malo čudan, ali se na takav oblik vrlo lako naviknete. Čak šta više, posle nekoliko sati igranja, mogu reći da je oblik odličan. Uz sve to treba napomenuti da ovaj gamepad ima i nešto drugačiju teksturu, što poboljšava grip.

Namenjen za PC, kao i za PlayStation 3 konzole. Za koršćenje na PC-u je potrebno instalirati drajvere sa diska koje smo dobili u paketu ili skinuti sa interneta, dok je kod PlayStation 3 je potrebno samo ubaciti resiver u konzolu i uživati u igrama.
Što se tiče nekih osnovnih specifikacija, Redragon Harrow dolazi sa baterijom od 550mAh koja će osigurati višečasovno igranje, radi na dometu od 10m, a takođe dolazi sa dva ugrađena motora, koji su zaduženi za vibracije.

Tokom testiranja ovog gamepad nisam primetio nikakva “krckanja” i zaista je ostavio odličan utisak. Treba napomenuti da su tasteri R2 i L2 nešto lošijeg kvaliteta, dok su svi ostali tasteri odlični.

Kod nas u radnjama ovaj gamepad košta oko 20€, što je vrhunska cena za sve što dobijate kupovinom ovog uređaja.
Ako niste gamer, a samim tim niste zahtevan korisnik, kupovina se svakako isplati.

Pozitivno:

  • Cena
  • Dizajn

Negativno:

  • Nešto lošiji kvalitet R2 i L2 tastera

Autor: Ivan Konjević

Prikaži više

Slične vesti

Back to top button