PeriferijePreporučujemoVesti

ROG Delta White Edition

ROG Delta White Edition su gaming slušalice koje imaju ugrađen ESS Quad-DAC koji daje vrhunski zvuk.

Dizajn:

Slušalice odišu premiumom tokom prvog dodira. Na školjama sa spoljne strane se jasno vidi ROG logo, a oblik je prepoznatljiv Asus-ov na koji smo navikli. Školjke su sklopive. Mikrofon dolazi uz slušalice i moguće ga je povezati putem 3.5mm. Možda je subjektivno ali beli model koji je na testu je za nijansu lepši od crnog. Oko samog okvira je implementirano RGB osvetljenje. Visina slušalica se lako podešava, a svaki podeok je jasno označen brojevima.

Uz slušalice dolaze dva tipa jastučića. Prvi jastučići su deblji, kombinacija štofa i veštačke kože, i nešto su glomaznije te ih čini idealnim za duže korišćenje. Drugi jastučići su od veštačke kože, nešto su tanji, te su zgodniji kako se navodi za mobilnost.

Specifikacije:

Konekcija se odvija putem USB-C konektora. Ovo znači da su slušalice kompatibilne sa PC računarima, mobilnim telefonima, PS4 konzolom, pa čak i određenim modelima iPad-a. Adater dolazi uz slušalice (USB-C na USB).

Možda i glavna odlika ovih slušalica je da poseduje ugrađeni Hi-Res ESS Quad-DAC. Četiri ESC 9218 DAC-a pružaju obradu zvuka bez gubitaka, a svaki DAC obrađuje zasebno određeni frekventni opseg, od najnižih, zatim srednjih tonova, visokih do ultra-visokih. Četiri signala se zatim kombinuju, što stvara jasniji zvuk sa impresivnim 127-dB SNR-om koji je mnogo veći od bilo kojeg uređaja na tržištu.

Kao rezultat toga, možete čuti zvukove u igri sa preciznom tačnošću, omogućavajući vam da precizno procenite neprijateljsku udaljenost, pravac koraka, lokacije puške i još mnogo toga.

Hyper-Grounding je ROG-ova ekskluzivna tehnologija koja koristi višeslojni PCB i poseban dizajn da spreče elektromagnetne smetnje, što rezultira čistim zvukom bez šuma. Zahvaljujući ovoj tehnologiji, ROG Delta White su prve slušalice koje imaju RGB i ESS Quad DAC .

Drajveri su postavljeni na 12 stepeni, što odgovara uglu ljudskog uha. Ovo omogućava da zvuk direktno dođe do uha bez ikakvih prepreka. Takođe, školjke je moguće skopiti, te osim što ih je lakše spakovati, bolje će prianjati uz glavu.

Zvuk je odlično segmentiran i slušalice su jedne od kvalitetnijih koje su bile na testu. Bas je prisutan ali ne i preneglašen, visoki tonovi su jasni. Iako su slušalice deklarisane kao gamerske, možemo da ih preporučimo kako za muziku tako i za filmove.

  • Konekcija: USB, USB-C
  • Platforme: PC, MAC, PS4, Mobilni telefoni, Nintendo Switch
  • Driveri: Neodymium, 50mm
  • 20 ~ 40000 Hz
  • Mikrofon: Uni-directional
  • Težina: 387 g

Zaključak:

ROG Delta White Edition su gaming slušalice fenomenalnog zvuka. Lično smo ljubitelji zvuka koji proizvode Neodymium driveri, a ESS Quad-DAC radi ono što treba, odnosno jasno deli tonove i isporučuje ih. Beli model stavljamo ispred crnog, a jedina mana bele boje su eventualno tragovi na jastučićima koji mogu tokom vremena da ostaju.

Prikaži više

Slične vesti

Back to top button