Periferije

ROG Strix Flare PNK LTD – Gaming za devojke

Iz Asusa nam stiže jako zanimljiv paket periferija. ROG Strix Flare PNK LTD je gaming paket namenjen prvenstveno devojkama ili onima koji vole pink boju.

ROG gladius II origin pink:

Ovo je pravi gamerski miš. Standardnih je dimenzija i ergonomski je odlično dizajniran. Dimenzije su L 126 x W 67 x H 45 mm. Konekcija je putem USB kabla. Sa leve i desne strane se nalazi gumirani deo koji ima teksturu i zbog toga nema klizanja. Težine je 110g, a rezolucija je 100 dpi – 12000 dpi. Vek tastera je deklarisan na 50.000.000. Miš poseduje još i 3 dodatna tastera. Putem gornjeg se na klik menja senzitivnost. RGB se naravno podrazumeva i nalazi se na dve mesta. Ispod samog miša i na točkiću.

Origin Pink
Origin Pink

Specifikacija:

  • Konekcija: USB kabl
  • Dimenzije: L 126 x W 67 x H 45 mm
  • Težina 110g
  • Rezolucija: 100-12.000 dpi
  • Vek tastera: 50.000.000 kliktaja
Optika
Optika

Utisci:

Miš savršeno leži u ruci. Što se optike tiče, tastera zaista nema primedbi. Autor teksta često preciznost miševa proverava kroz Minesweeper i u proseku rešavanje srednjeg nivoa je bilo ispod 30s, što je kod nekih drugih miševa skoro nemoguće.

Svetleći Scrool
Svetleći Scrool

ROG Strix Flare PNK LTD:

ROG Strix Flare PNK LTD RGB je mehanička gaming tastatura sa Cherry MX tasterima. Oni su okarakterisani kao tasteri koji imaju gladak i linearan hod. Ne poseduju ispupčenje koje daje osećaj pritiska. Tastatura poseduje multimedijalne tastere. Veliko scrool dugme za kontolu jačine zvuka, zatim play, stop, back i next dugme. Ovo je jako zgodno u igrama gde imate instant kontrolu nad jačinom zvuka. Osim multimedijalnih tasteru tu je i taster za kontolu jačine osvetljenja tastature. Sa zadnje strane se još nalazi i USB port, tako da se lako može povezati još neki uređaj.

RGB
RGB

U gornjem desnom uglu se nalazi jedan mali akrilni deo gde se vidi ROG znak i koji je osvetljen. Ono što je zamiljivo jeste da možete i sami da dizajnirate logo koji će biti osvetljen.

ROG
ROG

O RGB-u ne treba trošiti reči. Asus to radi jako dobro. Veliki spektar boja se podrazumeva i napomenimo samo da je moguće aktivirati niz predefinisanih efekta, Static, Breathing, Color, Cycle, Wave, Ripple, Reactive, Starry Night, Quicksand, Current, Rain Drop.

ROG
ROG

Specifikacija:

  • Podržani OS: Windows 7 ili noviji
  • Dimenzije: 454 x 155 x 31 mm
  • Težina: 1256g
  • Boja: Pink / Siva
  • Konekcija: USB kabl
Volume scroll
Volume scroll

ROG Sheath PNK LTD:

ROG Sheath PNK LTD je ogromna podloga za miša. Stariji čitaoci se verovatno sećaju mape sveta koje su stajale na radnim stolovima. Ovo se po dimenzijama može uporediti upravo sa tim mapama. Da ovo nije obična podloga govore sledeća dva podatka. Podloga je specijalno dizajnirana tako da pruža veliku preciznost (pixel preciznost). Stres test kaže da je testirana sa miševima koji su prelazili preko podloge više od 250km.

Donji deo je obložen gumom, tako da ne dolazi do neželjenog klizanja. Dimenzije su 900 x 440 x 3 mm, a težina je 695g

Prikaži više

Slične vesti

Back to top button